Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Huisgemaakte Tartaarsaus
Deze smaakvolle tartaarsaus, verrijkt met citroensap en bieslook, is de perfecte aanvulling voor visgerechten of als dip.
Totale tijd:
30
minuten
minuten
Gang:
Bijgerecht, Hoofdgerecht, Voorgerecht
Keuken:
Belgisch, Europees
Trefwoord:
tartaarsaus
Servings:
4
Calories:
55
kcal
Ingrediënten
1x
2x
3x
▢
200
ml
mayonaise
(zelfgemaakte )
▢
1
ei
(hardgekookt, fijn gewreven tot gladde brij)
▢
1
el
citroensap
▢
2
el
bieslook
(fijn gesneden)
▢
1/4
ui
(zeer fijn gesneden)
▢
cayennepeper
Instructies
Kook de eieren 10 minuten. Laat afkoelen en plet tot een gladde brei.
Versnipper de bieslook en de ui.niet
Voeg alles samen in de mayonaise en werk af en een vleugje cayennepeper, eventueel extra peper en zout.
Voedingswaarden
Serving:
1
kl
|
Calories:
55
kcal
Alle oliesauzen
Caesar dressing
Tzatziki
Mosterdvinaigrette
Limoenvinaigrette
Citroenvinaigrette
Vinaigrette - de basis
Aioli
Remouladesaus
Tartaarsaus
Klassieke Cocktailsaus
Klassieke Huisgemaakte Mayonaise
De veelzijdige wereld van Vinaigrettes