Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Huisgemaakte Remouladesaus
Past perfect bij vis, asperges, salades, ...
Totale tijd:
15
minuten
minuten
Gang:
Bijgerecht, Hoofdgerecht, Voorgerecht
Keuken:
Europees
Trefwoord:
remoulade
Servings:
4
Calories:
50
kcal
Ingrediënten
1x
2x
3x
▢
200
ml
mayonaise
(zelfgemaakte )
▢
1
tl
mosterd
▢
3
augurken
(kleine, fijngehakt)
▢
1
el
kappertjes
(fijngehakt)
▢
1
kl
peterselie
(verse, fijngehakt)
▢
1
kl
dragon
(verse, fijngehakt)
▢
1
kl
kervel
(verse, fijngehakt)
▢
3
ansjovis
(fijngehakt)
▢
1
sjalot
(fijngehakt)
Instructies
Versnipper alle ingredienten fijn en voeg toe aan de mayonaise.
Voedingswaarden
Serving:
1
kl
|
Calories:
50
kcal
Alle oliesauzen
Caesar dressing
Tzatziki
Mosterdvinaigrette
Limoenvinaigrette
Citroenvinaigrette
Vinaigrette - de basis
Aioli
Remouladesaus
Tartaarsaus
Klassieke Cocktailsaus
Klassieke Huisgemaakte Mayonaise
De veelzijdige wereld van Vinaigrettes