Goûtez à la tradition avec ce délicieux plat d’œufs au plat.

Uitsmijter

Start je dag op z'n Vlaams met dit smakelijke spiegelei-gerecht.
Temps total: 15 minutes
Type de plat: Petit déjeuner
Cuisine: Flamand
Keyword: oeuf au plat
Servings: 2
Calories: 230kcal

Ingrédients
 

  • 2 sneetje brood (oud brood of toast brood …wat je verkiest)
  • 2 sneetje hesp
  • 2 sneetje kaas
  • 2 eieren
  • kruiden naar keuze
  • 1 klontje boter (of olijfolie)

Instructions

  • Laat een klontje boter smelten in de pan.
  • Leg het brood in de pan en bak het lichtbruin aan één kant. Draai vervolgens om.
  • Beleg de goudbruine sneetjes brood met ham en kaas.
  • Leg de belegde sneetjes brood op de borden.
  • Bak in dezelfde pan twee spiegeleieren.
  • Leg de gebakken spiegeleieren bovenop de sneetjes brood.
  • Serveer onmiddellijk en geniet ervan!

Valeurs nutritionnelles

Calories: 230kcal
4 de 1 vote (1 rating without comment)

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Evaluation de la recette




Retour en haut