Pastinaakpuree

Pastinaakpuree – een heerlijk bijgerecht met aardappel en pastinaak. Lichtzoet, zacht van smaak en eenvoudig te maken.
Temps total: 30 minutes
Type de plat: Accompagnement
Cuisine: Flamand
Keyword: purée de légumes, pastinaakpuree, purée, puree op grootmoeders wijze
Servings: 4
Calories: 260kcal

Ingrédients
 

Pastinaakpuree

Instructions

Pastiniaakpuree

  • Schil de aardappelen en de pastinaken.
    pastinaak
  • Kook samen tot ze gaar zijn.
  • Giet af en laat even uitdrogen op het vuur om zo veel mogelijk vocht te laten verdampen.
  • Voeg een scheutje (warme) melk toe.
  • Gebruik een stamper om puree te maken.
  • Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
  • Smakelijk!
    fazantenborstfilet met seizoensgroenten op pastinaakpuree

Voedingswaarden

Portion: 1portie | Calories: 260kcal | Glucides: 32g | Protéines: 3g | Fat: 12g | Fibre: 5g

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Evaluation de la recette




Retour en haut