Go Back
Email Link
Imprimer
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
portions
Smaller
Normal
Larger
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Huisgemaakte Remouladesaus
Past perfect bij vis, asperges, salades, ...
Temps total:
15
minutes
minutes
Type de plat:
Accompagnement, Plat principal, Entrée
Cuisine:
Européen
Keyword:
Rémoulade
Servings:
4
Calories:
50
kcal
Ingrédients
1x
2x
3x
▢
200
ml
mayonaise
(zelfgemaakte )
▢
1
tl
mosterd
▢
3
augurken
(kleine, fijngehakt)
▢
1
el
kappertjes
(fijngehakt)
▢
1
kl
peterselie
(verse, fijngehakt)
▢
1
kl
dragon
(verse, fijngehakt)
▢
1
kl
kervel
(verse, fijngehakt)
▢
3
ansjovis
(fijngehakt)
▢
1
sjalot
(fijngehakt)
Instructions
Versnipper alle ingredienten fijn en voeg toe aan de mayonaise.
Voedingswaarden
Portion:
1
kl
|
Calories:
50
kcal
Alle oliesauzen
Vinaigrette César
Tzatziki
Vinaigrette à la moutarde
Vinaigrette au citron vert
Vinaigrette au citron
Vinaigrette - la base
Aioli
Sauce rémoulade
Sauce tartare
Sauce Cocktail Classique
Mayonnaise maison classique
Le monde polyvalent des vinaigrettes