Go Back
Email Link
Drucken
Recipe Image
Notizen
Nährwerte Beschriftung
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kochmodus
Verhindere, dass dein Bildschirm ausgeht
Klassieke Cocktailsaus
Een kruidige saus die perfect is voor garnalencocktails of als dip bij zeevruchten.
Gesamtzeit:
10
Minuten
Minuten
Gericht:
Beilage, Hauptgericht, Vorspeise
Küche:
international
Keyword:
Cocktailsauce
Servings:
4
Calories:
150
kcal
Zutaten
1x
2x
3x
▢
200
ml
mayonaise
▢
2
el
ketchup
▢
1
el
cognac
(optioneel)
▢
2
tl
Worcestersaus
▢
cayennepeper
(naar smaak)
▢
1
el
citroen
(geperst)
Anleitung
Meng in een middelgrote kom de mayonaise en ketchup tot een gladde massa.
Voeg de brandy of cognac toe, als je die gebruikt.
Roer de Worcestersaus en cayennepeper erdoor.
Knijp 1 el sap van de citroen uit en meng het goed.
Proef en pas de kruiding naar wens aan. Voeg eventueel meer citroensap of cayennepeper toe.
Nährwerte
Calories:
150
kcal
Alle oliesauzen
Caesar-Dressing
Tzatziki
Senf-Vinaigrette
Limetten-Vinaigrette
Zitronen-Vinaigrette
Vinaigrette - die Basis
Aioli
Remouladensauce
Remoulade
Klassische Cocktailsauce
Klassische hausgemachte Mayonnaise
Die vielseitige Welt der Vinaigrettes