Go Back Email Link
+ servings

Aioli

Een mediteranese knoflooksaus perfect voor bij gegrilde gerechten of als dipsaus.
Gesamtzeit: 20 Minuten
Gericht: Beilage, Hauptgericht
Küche: Meditan
Keyword: Aioli Rezept, Knoblauch-Dip, Öl-Soße, Hausgemachte Aioli
Servings: 4
Calories: 55kcal

Zutaten
 

Anleitungen

  • Doe de eieren, de fijngehakte knoflook, citroensap en mosterd in een keukenmachine of mengkom.
  • Mix de ingrediënten kort op lage snelheid tot ze goed gemengd zijn.
  • Giet langzaam de olijfolie erbij terwijl je constant mixt, totdat het mengsel dik en glad wordt.
  • Breng op smaak met zout en zwarte peper.
  • Bewaar de aioli in een afgesloten potje in de koelkast tot gebruik.

Voedingswaarden

Serving: 1kl | Calories: 55kcal

 

Alle oliesauzen

 
QR Code linking back to recipe