Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Huisgemaakte Remouladesaus
Past perfect bij vis, asperges, salades, ...
Total Time:
15
minutes
minutes
Course:
Side dish, Main course, Starter
Cuisine:
European
Keyword:
Remoulade
Servings:
4
Calories:
50
kcal
Ingredients
1x
2x
3x
▢
200
ml
mayonaise
(zelfgemaakte )
▢
1
tl
mosterd
▢
3
augurken
(kleine, fijngehakt)
▢
1
el
kappertjes
(fijngehakt)
▢
1
kl
peterselie
(verse, fijngehakt)
▢
1
kl
dragon
(verse, fijngehakt)
▢
1
kl
kervel
(verse, fijngehakt)
▢
3
ansjovis
(fijngehakt)
▢
1
sjalot
(fijngehakt)
Instructions
Versnipper alle ingredienten fijn en voeg toe aan de mayonaise.
Nutrition Facts
Serving:
1
kl
|
Calories:
50
kcal
Alle oliesauzen
Caesar dressing
Tzatziki
Mustard vinaigrette
Lime Vinaigrette
Lemon Vinaigrette
Vinaigrette - the basics
Aioli
Remoulade Sauce
Tartar sauce
Classic Cocktail Sauce
Classic Homemade Mayonnaise
The Versatile World of Vinaigrettes