Go Back
Email Link
Drucken
Recipe Image
Instruction Images
Notizen
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kochmodus
Verhindere, dass dein Bildschirm ausgeht
Vegan Sinaasappel-Bresilienne Truffels
Laat je betoveren door de frisse smaak van sinaasappel gecombineerd met knapperige bresilienne in deze luxueuze vegan truffels.
Gesamtzeit:
2
Stunden
Stunden
30
Minuten
Minuten
Gericht:
Dessert
Küche:
Dessert, vegan
Keyword:
Trüffel, Vegane Trüffel
Servings:
50
truffefels
Zutaten
1x
2x
3x
Ganache
▢
180
g
sinaasappelpuree
▢
25
g
erwtenmelk
▢
50
g
dextrose
▢
50
g
trimoline
(of invert suiker)
▢
505
g
NXT melkchocolade
▢
100
g
vegan boter
Afwerking
▢
400
g
NXT melkchocolade
▢
120
g
gemalen bresilienne
Anleitung
Verwarm de sinaasappelpuree, erwtenmelk, dextrose en invertsuiker tot 80°C.
Giet dit mengsel over de melkchocolade.
Emulgeer met een staafmixer voor 1 minuut.
Voeg de boter toe en emulgeer nog 2 minuten.
Stort het mengsel op een plaat met plasticfolie erbovenop en koel tot het spuitbaar is.
Spuit kleine bolletjes en stop deze 30' in de diepvries.
Dompel de truffels in NXT melkchocolade.
Rol de truffels in gemalen bresilienne voor de afwerking.
bron en inspiratie – CVO Gent – Cursus Eenvoudige Chocolade
Recepten met vegan truffels
Vegane Orangen-Bresilienne-Trüffel
Vegane Himbeer-Trüffel
Vegane Kumquat-Trüffel
Veganer Trüffel : Bananen-Kokosnuss-Trüffel
Veganer Trüffel - Comaschi 2
Veganer Trüffel - Comaschi 1