Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegan Sinaasappel-Bresilienne Truffels
Laat je betoveren door de frisse smaak van sinaasappel gecombineerd met knapperige bresilienne in deze luxueuze vegan truffels.
No ratings yet
Afdrukken
Pin
FB
X
Gang:
Dessert
Keuken:
dessert, veganistisch
Trefwoord:
truffels, vegan truffels
Totale Tijd:
2
uur
uur
30
minuten
minuten
Porties:
50
truffefels
Ingrediënten
Ganache
180
gr
sinaasappelpuree
25
gr
erwtenmelk
50
gr
dextrose
50
gr
invertsuiker
505
gr
NXT melkchocolade
100
gr
vegan boter
Afwerking
400
gr
NXT melkchocolade
120
gr
gemalen bresilienne
Werkwijze
Verwarm de sinaasappelpuree, erwtenmelk, dextrose en invertsuiker tot 80°C.
Giet dit mengsel over de melkchocolade.
Emulgeer met een staafmixer voor 1 minuut.
Voeg de boter toe en emulgeer nog 2 minuten.
Stort het mengsel op een plaat met plasticfolie erbovenop en koel tot het spuitbaar is.
Spuit kleine bolletjes en stop deze 30' in de diepvries.
Dompel de truffels in NXT melkchocolade.
Rol de truffels in gemalen bresilienne voor de afwerking.
Notities
bron en inspiratie – CVO Gent – Cursus Eenvoudige Chocolade
Recepten met vegan truffels
Vegan Sinaasappel-Bresilienne Truffels
Vegan Frambozen Truffels
Vegan Kumquat Truffels
Vegan truffel : Banaan-Kokos Truffels
Vegan truffel - Comaschi 2
Vegan truffel - Comaschi 1
Foto's