Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegan truffel - Comaschi 2
Ontdek de zachte, romige smaken van deze luxe vegan truffels, verrijkt met de zachtheid van melkchocolade.
No ratings yet
Afdrukken
Pin
FB
X
Gang:
Dessert
Keuken:
dessert, veganistisch
Trefwoord:
truffels, vegan truffels
Totale Tijd:
2
uur
uur
30
minuten
minuten
Porties:
50
truffefels
Ingrediënten
Ganache
185
gr
erwtenmelk
30
gr
trimoline
60
gr
dextrose
535
gr
NXT melkchocolade
90
gr
margarine
vegetarisch
Afwerking
40
gr
dextrose
400
gr
vegan chocolade
getempeerd / fondant of melk
Werkwijze
Verwarm erwtenmelk, trimoline en dextrose tot 80°C.
Giet het verwarmde mengsel over de chocolade en emulgeer met een staafmixer gedurende 1 minuut.
Voeg de boter toe en emulgeer nog 2 minuten.
Giet het mengsel op een plaat en dek af met plasticfolie tot het spuitbaar is.
Spuit kleine bolletjes en stop deze 30' in de diepvries.
Haal de bolletjes door getempereerde chocolade en rol ze daarna door dextrose.
Notities
bron en inspiratie – CVO Gent – Cursus Eenvoudige Chocolade
Recepten met vegan truffels
Vegan Sinaasappel-Bresilienne Truffels
Vegan Frambozen Truffels
Vegan Kumquat Truffels
Vegan truffel : Banaan-Kokos Truffels
Vegan truffel - Comaschi 2
Vegan truffel - Comaschi 1
Foto's