Huisgemaakte Remouladesaus

Past perfect bij vis, asperges, salades, …
Temps total: 15 minutes
Type de plat: Accompagnement, Plat principal, Entrée
Cuisine: Européen
Keyword: Rémoulade
Servings: 4
Calories: 50kcal

Ingrédients
 

  • 200 ml mayonaise (zelfgemaakte )
  • 1 tl mosterd
  • 3 augurken (kleine, fijngehakt)
  • 1 el kappertjes (fijngehakt)
  • 1 kl peterselie (verse, fijngehakt)
  • 1 kl dragon (verse, fijngehakt)
  • 1 kl kervel (verse, fijngehakt)
  • 3 ansjovis (fijngehakt)
  • 1 sjalot (fijngehakt)

Instructions

  • Versnipper alle ingredienten fijn en voeg toe aan de mayonaise.

Voedingswaarden

Portion: 1kl | Calories: 50kcal

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Evaluation de la recette




Retour en haut