Go Back
Email Link
Drucken
Recipe Image
Notizen
Nährwerte Beschriftung
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kochmodus
Verhindere, dass dein Bildschirm ausgeht
Demi-Glace
Een diep smaakvolle, gereduceerde saus die een luxueuze toets geeft aan vleesgerechten.
Gesamtzeit:
2
Stunden
Stunden
Gericht:
Hauptgericht
Küche:
Französisch
Keyword:
Demi-Glace
Servings:
4
Calories:
70
kcal
Zutaten
1x
2x
3x
▢
0,5
l
Spaanse saus
▢
0,5
l
bruine fond
(runder- of kalfsfond))
Bouquet Garni
▢
2
laurierblad
▢
2
takje tijm
▢
3
peterselie stengels
Anleitung
Meng de voorbereide Spaanse saus en bruine fond in een pan.
Voeg het bouquet garni toe.
Breng aan de kook en reduceer het vuur tot een zachte sudder.
Laat de saus 1 tot 1,5 uur sudderen tot hij met bijna de helft is ingedikt.
Verwijder het bouquet garni en zeef de saus.
Breng op smaak met zout en peper.
Nährwerte
Calories:
70
kcal
Demi-glace is een uitstekende basis voor andere sauzen zoals Bordelaise, Chasseur en Madeira.
Kan worden ingevroren voor later gebruik.
Alle bruine sauzen
Fasanenbrustfilet mit Gemüse der Saison, Pastinakenpüree und Portweinsauce
Rote Portweinsauce mit Beeren
Spanische Sauce - Sauce Espagnole
Demi-Glace