Verloren brood of wentelteefjes.

Verloren brood is een Belgisch-Nederlands gerecht gemaakt van oud brood, melk, eieren, suiker en kruiden
Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Zubereitungszeit: 15 Minuten
Gesamtzeit: 25 Minuten
Gericht: Frühstück
Küche: Belgisch
Keyword: Brot
Servings: 4
Calories: 303kcal

Zutaten
 

Anleitungen

  • Doe de eieren, de melk en de bruine suiker in een beker en roer goed.
  • Zet de pan op, doe er een klontje boter bij. Zet niet te hoog.
  • Doe het mengsel in een diep bord, groot genoeg om 1 snee brood in te doppen.
  • Dop een snee brood in het mengsel. Het brood goed onderdompelen.
  • Leg de snee brood in de pan. Opgelet - dit kan snel zwart worden. Afhankelijk van hoe hoog je vuur staat kan het zijn dat je reeds na minder dan een halve minuut het brood moet draaien.
  • Laat licht bruin bakken langs beide kanten en serveer op een bord.
  • Werk af met wat bloemsuiker of je favoriete suiker.

Voedingswaarden

Calories: 303kcal | Carbohydrates: 54.77g | Protein: 10.65g | Fat: 4.73g
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Kommentar verfassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Rezept Bewertung




Nach oben scrollen