Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Callebaut W2 - Belgische witte chocolade (28%)
De Callebaut 823 is de populairste melkchocolade van Callebaut. Met 33,6 % cacao en een volle, romige smaak met toetsen van karamel is ze de perfecte allrounder voor pralines, mousses, truffels en gebak.
Gang:
Dessert
Keuken:
Belgisch
Trefwoord:
belgische chocolade, chocolade, witte chocolade
Calories:
569
kcal
Voedingswaarden
Serving:
100
g
|
Calories:
569
kcal
|
Koolhydraten:
55
g
|
Protein:
6
g
|
Fat:
35.8
g
|
Saturated Fat:
22
g
|
Sodium:
0.21
mg
|
Suiker:
55
g
Productinfo
Merk:
Callebaut
Receptnummer:
W2
Type:
Witte chocolade (White Chocolate)
Cacaoboter:
Hoog gehalte
Smaakprofiel:
romig, milky, zoet met vanille-accenten
Fluiditeit:
medium (goede smelttijd en verwerking)
Toepassingen:
pralines, ganache, mousses, saus, ijs, tempereren voor decoraties
Verkrijgbaar in:
zakken van 400 g, 1 kg, 2,5 kg, 5 kg of 10 kg callets/couverture
Allergenen:
bevat melk en soja (lecithine) — gluten-vrij optie mogelijk afhankelijk van verpakking.
🍬 Smaak en gebruik
Romig & Luxe:
zachte, volle mondgevoel — typisch Belgische stijl.
Veelzijdig inzetbaar:
perfect voor klassiek witte chocolade werk in patisserie en bonbonnerie.
Combineert goed met:
fruit-zuur, noten, specerijen, karamel, koffie of zelfs bier-geïnspireerde smaken.
Mijn Chocolade Avontuur bij CVO Gent
Van Cacaoboon tot de basis ingrediënten voor chocolade
De 4 soorten chocolade
De Kunst van het Tempereer proces
Ganache