Ga terug Email Link

Callebaut 823 – Belgische Melkchocolade (33,6%)

De Callebaut 823 is de populairste melkchocolade van Callebaut. Met 33,6 % cacao en een volle, romige smaak met toetsen van karamel is ze de perfecte allrounder voor pralines, mousses, truffels en gebak.
Calories: 545kcal

Voedingswaarden

Serving: 100g | Calories: 545kcal | Koolhydraten: 50g | Protein: 6g | Fat: 36g | Saturated Fat: 22g | Sodium: 0.25mg | Suiker: 48g

Productinformatie 

  • Merk: Callebaut
  • Herkomst: België (crafted in Belgium)
  • Receptnummer: 823
  • Type: Melkchocolade (Milk Callets™)
  • Cacaogehalte: 33,6 %
  • Vetgehalte: 36 %
  • Fluiditeit: Medium (3 van 5 druppels)
  • Toepassing: universeel - smelten, tempereren, ganache, pralines, decoratie
  • Smaakprofiel: rijk aan cacao, romig, licht zoet met hints van karamel
  • Verpakking: 400 g zak of professionele 2,5 kg zak
  • Bijzonderheid: Gemaakt van volledig geroosterde cacaobonen, 100 % traceerbaar en duurzaam geteeld

Interessant weetje

De Callebaut 823 is de meest gebruikte melkchocolade bij Belgische chocolatiers. Ze combineert een volle cacaosmaak met romige melktoetsen en een vleugje karamel - een echte publiekslieveling.
QR Code linking back to recipe