Ga terug Email Link
+ servings

Camembert op de BBQ

Een heerlijk smeuïg en hartig voorgerecht, perfect voor een zomerse barbecue. Deze gesmolten camembert is een smaakexplosie gecombineerd met kruiden en honing.
Totale tijd: 25 minuten
Gang: Voorgerecht
Keuken: Frans
Trefwoord: bbq, kaas, zomer
Servings: 4
Cost: 5

Ingrediënten
 

  • 1 camembert (in houten doosje)
  • 2 teentjes knoflook (in dunne plakjes (optioneel))
  • 2 takjes rozemarijn (verse )
  • 1 el honing
  • peper (zwarte/gemalen)
  • 1 Baguette of stokbrood (in plakjes)

Instructies

  • Voorbereiding: Verwijder de verpakking van de camembert, maar laat de kaas in het houten doosje zitten. Snijd met een scherp mes kleine sneetjes in de bovenkant van de camembert.
  • Knoflook (optioneel) en rozemarijn: Steek de plakjes knoflook en rozemarijntakjes in de sneetjes van de camembert.
  • Honing en peper: Besprenkel de camembert met honing en voeg een snufje versgemalen zwarte peper toe.
  • Plaats de camembert op de barbecue - beter indirect zodanig dat het doosje niet verbrand. Laat ongeveer 10-15 minuten grillen op middelhoog vuur tot de kaas volledig gesmolten is.
  • Haal de camembert van de BBQ en serveer onmiddellijk met plakjes baguette of stokbrood. Smakelijk!
    Camembert op de BBQ
QR Code linking back to recipe