Ga terug Email Link
–+ servings
Menu met rode portsaus met bessen en warme appeltjes

Eendenborst met Rode Portsaus met Bessen en Pommes Duchesse - Een Luxe Diner

Trakteer jezelf en je gasten op een culinair feest met deze smaakvolle combinatie van perfect gebakken eendenborst, geserveerd met een rijke rode portsaus met bessen. Dit gerecht brengt elegantie en diepe smaken samen voor een onvergetelijke maaltijd.
No ratings yet
Afdrukken Pin FB X
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Belgisch, Frans
Trefwoord: vlees, wildsaus
Totale Tijd: 1 uur 30 minuten
Porties: 4

Ingrediënten

Werkwijze

  • Maak eerst de saus.
  • Bak het vlees volgens onderstaand recept.
  • Bak de Pommes Duchesse volgens de beschrijving.
  • Haal de appeltjes uit de verpakking. Leg de appeltjes in een ovenvaste schaal en vul de gaatjes met de meegeleverde veenbessen. Warm op volgens de beschrijving.
    Appeltjes voorverpakt met veenbessen

Bordschikking

  • Leg een 5-tal sneetjes midden op het bord.
  • Verdeel een 3-tal Pommes Duchesse langs het vlees.
  • Giets wat saus over het vlees.
  • Leg een appeltje bovenaan rechts. Doe er eventueel nog extra veenbessen op.
    Menu met rode portsaus met bessen en warme appeltjes

Foto's