Suikerwater

Een eenvoudige oplossing van suiker en water, perfect als basis voor siropen of drankjes
Zubereitungszeit: 10 Minuten
Gesamtzeit: 1 Stunde
Keyword: Zucker, Wasser
Servings: 1 l

Zutaten
 

  • 500 g suiker
  • 500 g water

Anleitungen

  • Giet het water en de suiker in een steelpan.
  • Zet de pan op een middelhoog vuur en roer totdat de suiker volledig is opgelost.
  • Het mengsel hoeft niet te koken, het is voldoende om te verwarmen totdat alle suiker opgelost is.
  • Laat het suikerwater afkoelen tot kamertemperatuur voordat je het verder gebruikt.
  • Na afkoelen kan je dit in een fles gieten en bewaren.

 
 
Tips
  • In functie van de toepassing kan je dit meer/minder zoet maken door de hoeveelheid suiker aan te passen.
  • Suikerwater kan verrijkt worden met aromaten zoals vanillesuiker, sinaasrasp, rozenwater, munt, …
 

Kommentar verfassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Rezept Bewertung




Nach oben scrollen