Go Back
Email Link
Imprimer
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
portions
Smaller
Normal
Larger
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Caesar dressing
Een klassieke Caesar dressing die elke salade naar een hoger niveau tilt. Perfect voor een knapperige Caesar salade.
Temps total:
20
minutes
minutes
Cuisine:
Américain, Italien
Keyword:
vinaigrette césar, habillage
Servings:
4
Calories:
150
kcal
Materiaal
▢
1 handmixer
Ingrédients
1x
2x
3x
▢
2
eidooiers
▢
1
el
Dijon mosterd
▢
2
teentjes
knoflook
(fijngehakt)
▢
4
ansjovisfilets
(fijngehakt)
▢
2
el
vers citroensap
▢
1
el
witte wijnazijn
▢
250
ml
olijfolie
▢
60
g
geraspte Parmezaanse kaas
▢
1
tl
Worcestershire saus
▢
Zout
(naar smaak)
▢
Peper
(naar smaak)
Instructions
Meng de eidooiers, Dijon mosterd, knoflook en ansjovisfilets in een smalle hoge pot.
Voeg het citroensap en de witte wijnazijn toe en meng goed.
Start de mixer en voeg langzaam de olijfolie toe totdat de dressing dik en romig is.
Voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe en meng goed.
Breng op smaak met zout, peper en Worcestershire saus.
Proef en pas de smaak aan indien nodig.
Serveer onmiddellijk of bewaar in de koelkast voor later gebruik.
Voedingswaarden
Portion:
2
el
|
Calories:
150
kcal