Go Back
Email Link
Drucken
Recipe Image
Kochutensilien
Nährwerte Beschriftung
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Caesar dressing
Een klassieke Caesar dressing die elke salade naar een hoger niveau tilt. Perfect voor een knapperige Caesar salade.
Gesamtzeit:
20
Minuten
Minuten
Küche:
Amerikaner, Italienisch
Keyword:
Caesar-Dressing, Dressing
Servings:
4
Calories:
150
kcal
Materiaal
▢
1 handmixer
Zutaten
1x
2x
3x
▢
2
eidooiers
▢
1
el
Dijon mosterd
▢
2
teentjes
knoflook
(fijngehakt)
▢
4
ansjovisfilets
(fijngehakt)
▢
2
el
vers citroensap
▢
1
el
witte wijnazijn
▢
250
ml
olijfolie
▢
60
g
geraspte Parmezaanse kaas
▢
1
tl
Worcestershire saus
▢
Zout
(naar smaak)
▢
Peper
(naar smaak)
Anleitungen
Meng de eidooiers, Dijon mosterd, knoflook en ansjovisfilets in een smalle hoge pot.
Voeg het citroensap en de witte wijnazijn toe en meng goed.
Start de mixer en voeg langzaam de olijfolie toe totdat de dressing dik en romig is.
Voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe en meng goed.
Breng op smaak met zout, peper en Worcestershire saus.
Proef en pas de smaak aan indien nodig.
Serveer onmiddellijk of bewaar in de koelkast voor later gebruik.
Voedingswaarden
Serving:
2
el
|
Calories:
150
kcal