Snij de ui en knoflook in grove stukken. Blender kort.
Voeg wat olijfolie toe en braad 7 minuten op 110° C.
Ondertussen snij je de bleekselder fijn en de tomaten in grove stukken en voeg die toe via de opening.
Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree en suiker toe.
Giet de groentebouillon erbij.
Zet de Monsieur Cuisine op de kookfunctie 100° - 30 minuten.
Nadat de soep gekookt is, gebruik je de blenderfunctie (*) van de Monsieur Cuisine om de soep tot een gladde massa te pureren.
Breng op smaak met de kruiden en pureer opnieuw tot de gewenste consistentie bereikt is.
Smakelijk!
(*) OPGELET : Start de Monsieur Cuisine NOOIT onmiddellijk op een hoge snelheid. De kans is groot dat starten op dergelijke hoge snelheid zal resulteren dat de soep over gans je keuken verspreid wordt! Ik start altijd op 1 zet deze stap per stap hoger!Opmerkingen:De soep kan aangedikt worden door een bindmiddel te gebruiken:
een bloemaardappel in blokjes toe te voegen voor het koken