Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Hollandaise Saus
Een snelle en rechttoe-rechtaan manier om Hollandaise saus te maken.
Totale tijd:
20
minuten
minuten
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Frans
Trefwoord:
Hollondaise, hollondaise saus
Servings:
4
Calories:
266
kcal
Ingrediënten
1x
2x
3x
▢
3
el
water
▢
2
el
azijn
▢
3
eierdooiers
▢
250
g
geklaarde boter
(gesmolten)
▢
Zout
(naar smaak)
▢
Peper
(naar smaak)
▢
Snufje
cayennepeper
Instructies
Meng water en azijn in een kom.
In een pan op laag vuur, klop de eierdooiers en het water-azijnmengsel tot schuimig.
Voeg langzaam de geklaarde boter toe, blijf kloppen tot het een romige saus wordt.
Breng op smaak met zout en cayennepeper.
Voeg citroensap en peper toe naar smaak.
Voedingswaarden
Calories:
266
kcal