Go Back
Email Link
Imprimer
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portions
Smaller
Normal
Larger
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Hollandaise Saus
Een snelle en rechttoe-rechtaan manier om Hollandaise saus te maken.
Temps total:
20
minutes
minutes
Type de plat:
Plat principal
Cuisine:
Français
Keyword:
Hollondaise, Sauce hollondaise
Servings:
4
Calories:
266
kcal
Ingrédients
1x
2x
3x
▢
3
el
water
▢
2
el
azijn
▢
3
eierdooiers
▢
250
g
geklaarde boter
(gesmolten)
▢
Zout
(naar smaak)
▢
Peper
(naar smaak)
▢
Snufje
cayennepeper
Instructions
Meng water en azijn in een kom.
In een pan op laag vuur, klop de eierdooiers en het water-azijnmengsel tot schuimig.
Voeg langzaam de geklaarde boter toe, blijf kloppen tot het een romige saus wordt.
Breng op smaak met zout en cayennepeper.
Voeg citroensap en peper toe naar smaak.
Voedingswaarden
Calories:
266
kcal