Go Back
Email Link
Imprimer
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portions
Smaller
Normal
Larger
Mode de cuisson
Empêche ton écran de s’éteindre
Aardbeientaart
Een lekker taart en best eenvoudig te maken.
Temps total:
1
heure
heure
30
minutes
minutes
Type de plat:
Dessert
Cuisine:
Belge
Keyword:
Fraises, tarte
Servings:
8
Calories:
350
kcal
Ingrédients
1x
2x
3x
De taart
▢
1
vel
bladerdeeg
▢
500
g
aardbeien
(idealiter allemaal dezelfde grootte)
▢
2
el
aardbeiengelei
▢
2
el
water
▢
15
g
bloemsuiker
▢
15
g
maïszetmeel (maïzena)
Het chocoladelaagje
▢
50
g
chocolade
(gebruik je favoriete soort)
▢
1
scheutje
volle melk
Banketbakkersroom
▢
½
liter
(volle) melk
▢
6
eierdooiers
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
70
g
suiker
▢
50
g
maïszetmeel (maïzena)
Instructions
Taartvorm
Neem de deeg en rol uit met behulp van een deegrol
Beboter de bakvorm
Leg de deeg in de bakvorm en druk aan.
Leg er boterpapier op en giet de er bakparels over
Bak in de oven voor 15-20 minuten op 160°C
Crème
Maak de crème
Afwerking
Spoel en snij de aardbein in 2.
Verdeel over de taart
Mix de maizena en bloem en strooi over de taart.
Valeurs nutritionnelles
Calories:
350
kcal