Go Back Email Link
+ servings

Dadels met Spek - Een Zoet-Hartige Traktatie

Ontdek de perfecte balans tussen zoet en hartig met deze eenvoudige, doch verfijnde hapjes. Ideaal voor feestjes of als een luxe snack!
Total Time: 30 minutes
Course: Aperitif, Appetizer
Cuisine: international, Tapas
Keyword: Dates, Festive snacks, bacon, tapas, sweet savory snack
Servings: 4
Calories: 220kcal

Materiaal

  • 16 tandenstokers

Ingredients
 

  • 16 dadels (ontpit)
  • 8 spekreepjes
  • honing

Instructions

  • Dadels met spek - ingrediënten op een bordje
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Wikkel elk dadel in een half plakje spek.
  • Plaats de dadels op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  • Spuit op iedere dadel wat honing.
  • Bak 10 minuten in de oven, of tot het spek krokant is. Halverwege de baktijd de dadels omdraaien.
  • Zet vast met een tandenstoker en zet op een presenteerschaal.
  • Laat ze even afkoelen voor het serveren.
    Dadels met spek

Nutrition Facts

Serving: 4st | Calories: 220kcal
QR Code linking back to recipe