Go Back Email Link
+ servings

Heksenbroodje met Hesp en Champignons

Een heerlijk en makkelijk recept om restjes ham, kaas en champignons om te toveren tot een smakelijke toast. Ideaal - zerowaste - voor een snelle maaltijd
Gesamtzeit: 20 Minuten
Gericht: Imbiss
Küche: Belgisch
Keyword: Hexenrolle, Toast
Servings: 4

Zutaten
 

  • 8 sneden brood
  • olijfolie
  • 4 sneetjes hesp (of ham in stukjes gesneden)
  • 250 g kaas (geraspt, wat er in de frigo zit)
  • 150 g champignons (in plakjes)
  • oregano (of een ander favoriet kruid)

Anleitungen

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Besmeer 8 sneden brood lichtjes met olijfolie aan één zijde en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Verdeel 4 sneetjes hesp gelijkmatig over de sneetjes brood.
  • Voeg de plakjes 150 g champignons toe bovenop de ham en strooi er de oregano overheen.
  • Bestrooi met 250 g kaas geraspt.
  • Bak de toastjes in de voorverwarmde oven gedurende 10 minuten, of tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is.
  • Serveer de heksenbroodjes warm.
QR Code linking back to recipe