Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Hotdog met Gebakken Ajuin, Ketchup en Mosterd
Een klassieker onder de comfort food: een sappige hotdog met zoete gebakken uien, ketchup en mosterd. Perfect voor elke gelegenheid.
Totale tijd:
30
minuten
minuten
Porties:
4
Ingrediënten
1x
2x
3x
▢
4
hotdog worstjes
▢
4
hotdog broodjes
▢
2
uien
(grote in dunne ringen gesneden)
▢
2
elboter
▢
ketchup
▢
mosterd
▢
zout
(naar smaak)
▢
peper
(naar smaak)
Instructies
Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
Voeg de uienringen toe en bak ze, regelmatig roerend, tot ze goudbruin en gekarameliseerd zijn (ongeveer 10 minuten).
Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de hotdog worstjes in een ruime kom water..
Plaats een hotdog worstje in elk broodje.
Verdeel de gebakken uien gelijkmatig over de hot-dogs.
Besprenkel met ketchup en mosterd naar smaak.
Serveer onmiddellijk en geniet!