Ga terug Email Link
–+ servings

Hotdog met Gebakken Ajuin, Ketchup en Mosterd

Een klassieker onder de comfort food: een sappige hotdog met zoete gebakken uien, ketchup en mosterd. Perfect voor elke gelegenheid.
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 4

Ingrediënten
 

  • 4 hotdog worstjes
  • 4 hotdog broodjes
  • 2 uien (grote in dunne ringen gesneden)
  • 2 elboter
  • ketchup
  • mosterd
  • zout (naar smaak)
  • peper (naar smaak)

Instructies

  • Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de uienringen toe en bak ze, regelmatig roerend, tot ze goudbruin en gekarameliseerd zijn (ongeveer 10 minuten).
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Verwarm de hotdog worstjes in een ruime kom water..
  • Plaats een hotdog worstje in elk broodje.
  • Verdeel de gebakken uien gelijkmatig over de hot-dogs.
  • Besprenkel met ketchup en mosterd naar smaak.
  • Serveer onmiddellijk en geniet!
QR Code linking back to recipe