Aardappelsalade
Verkoelende aardappelsalade, perfect voor warme zomerdagen!
Bereidingstijd: 1 uur uur
1 uur uur 30 minuten minuten
Gang: Bijgerecht
Keuken: Europees
Trefwoord: aardappelsalade
Servings: 5
Calories: 400kcal
Aardappelen
Schil en spoel de aardappelen. Snij ze in even grote stukken (niet te klein).
Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
Giet ze af en laat ze afkoelen.
Dressing
Doe de eierdooier in een kommetjes.
Voeg de mosterd toe.
Voeg al roerend de olie toe en dit tot je een lichte mayonaise krijgt.
Voeg de worchestersaus toe.
Kruid af met peper en zout.
Versnipper de ui en de kruiden, voeg toe aan de dressing.
Afwerking
Versnij de afgekoelde aardappelen in stukken indien gewenst.
Meng de dressing onder de afgekoelde aardappelen.
Zet nog 30 minuten in de frigo.
Smakelijk.
Serving: 1g | Calories: 400kcal