Go Back Email Link
+ servings

Pastinaakpuree

Pastinaakpuree – een heerlijk bijgerecht met aardappel en pastinaak. Lichtzoet, zacht van smaak en eenvoudig te maken.
Total Time: 30 minutes
Course: Side dish
Cuisine: Flemish
Keyword: vegetable puree, pastinaakpuree, puree, puree op grootmoeders wijze
Servings: 4
Calories: 260kcal

Ingredients
 

Pastinaakpuree

Instructions

Pastiniaakpuree

  • Schil de aardappelen en de pastinaken.
    pastinaak
  • Kook samen tot ze gaar zijn.
  • Giet af en laat even uitdrogen op het vuur om zo veel mogelijk vocht te laten verdampen.
  • Voeg een scheutje (warme) melk toe.
  • Gebruik een stamper om puree te maken.
  • Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
  • Smakelijk!
    fazantenborstfilet met seizoensgroenten op pastinaakpuree

Voedingswaarden

Serving: 1portie | Calories: 260kcal | Carbohydrates: 32g | Protein: 3g | Fat: 12g | Fiber: 5g
QR Code linking back to recipe