Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Pastinaakpuree
Pastinaakpuree – een heerlijk bijgerecht met aardappel en pastinaak. Lichtzoet, zacht van smaak en eenvoudig te maken.
Total Time:
30
minutes
minutes
Course:
Side dish
Cuisine:
Flemish
Keyword:
vegetable puree, parsnip puree, puree, mashed potatoes the traditional way
Servings:
4
Calories:
260
kcal
Ingredients
1x
2x
3x
Pastinaakpuree
▢
500
g
pastinaak
▢
250
g
aardappelen
▢
scheutje
melk
(of room)
▢
zout
(naar smaak)
▢
peper
(naar smaak)
▢
nootmuskaat
(naar smaak)
Instructions
Pastiniaakpuree
Schil de aardappelen en de pastinaken.
Kook samen tot ze gaar zijn.
Giet af en laat even uitdrogen op het vuur om zo veel mogelijk vocht te laten verdampen.
Voeg een scheutje (warme) melk toe.
Gebruik een stamper om puree te maken.
Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
Smakelijk!
Nutrition Facts
Serving:
1
portie
|
Calories:
260
kcal
|
Carbohydrates:
32
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
12
g
|
Fiber:
5
g